Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Den nye bassinfolie er på plads!

Skrevet af: AuningSport.dk

Centerchef Henrik Johansen er igang med at fylde vand i det store bassin igen. Det vil tage ca. 24 timer! Vi beklager ulejligheden, men den 12 år gamle bassinfolie var slidt og en udskiftning var påkrævet.


Henrik Johansen oplyser i øvrigt at man er godt i gang med nedrivningen i forbindelse med renoveringsprojektet omkring kiosken. Vi er i disse dage ved at lave nyt indgangsparti til Hal A.

I den forbindelse vil det støve en del, vi har godt nok sat en støvvæg op til at tage det værste, men det kan altså ikke undgås at der vil lægge lidt støv nogle steder. Vi vil gøre alt til at det er så lidt som muligt.



Vi har ved billetsalget til svømmehallen oprettet et lille midlertidig udsalg af kioskvarer. Den vil som udgangspunkt holde åbent i svømmehallens åbningstider, den vil også være åbnet på serie 1 fodbold hjemmekampe, stævner, mm.

Der vil forekomme træning og fodboldkampe under renoveringen hvor det ikke kan lade sig gøre at holde åbent i kiosken. Her vil vi naturligvis henvise til at benytte vores opstillede automater.

Har man spørgsmål til renoveringen er man velkomne til at tage kontakt til mig Henrik Johansen, mobil 24 47 60 55


Så er der hul igennem. Den gamle indgang ses til højre i billedet


Ny indgang til Hal A

Jamen, der plejer da at være vand i svømmehallen!
Som det ses på billedet, er flere eksperter igang med at undersøge sagen :-)

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg