Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

1992 var et rigtig godt fodboldår!

Skrevet af: AuningBymuseum.dk

Danmark blev Europamestre og Auning Skoles piger vandt i Parken! I dag, den 5. november er det 21 år siden den historiske fodboldkamp blev spillet i Parken. Få hele historien her ...


AuningBymuseum.dk har samlet en masse avisartikler og en masse fotos fra begivenheden. Det hele er samlet i en scrapbog - lige til at printe!

AuningBymuseum.dk har bl.a. fået spillerne til at svare på en række  spørgsmål - spændende og rørende at læse spillernes svar:


Sanne Harsløf:  (tidligere Knudsen): Hvordan oplevede du kampen i Parken: - Sjovt at spille på Danmarks største stadion. Hvad gjorde det største indtryk på dig:  - De mange medrejsende fans fra Auning Skole. Hvilken betydning fik kampen for dig: - Blev endnu engang bekræftet i at fodbold er verdens bedste sport ;) Dyrker du sport i dag: - Løber. Hvad laver du i dag (arbejde/fritid): - Læge/gift +3 børn. Hvor bor du nu: - Risskov.


Lisbeth Laugesen: Hvordan oplevede du kampen i Parken: - Det var en kæmpe oplevelse og fyldt med rigtig mange indtryk. Viljen til og håbet om at vinde finalen, når vi nu var nået så langt, overskyggede alt. Og så gjaldt det selvfølgelig også om at give alle de mennesker fra Auning, der var rejst den lange vej for vores skyld, en fantastisk oplevelse.  
Hvad gjorde det største indtryk på dig: - Da vi stod og ventede på at løbe ind på banen og kunne høre tilskuernes larm og hele kroppen var fyldt med flagrende sommerfugle, - det var den altid inden en vigtig kamp, men denne dag var spændingen bare ubeskriveligt større end inden nogen anden kamp før og siden. 
Hvilken betydning fik kampen for dig: - Det er et fantastisk minde at tænke tilbage på. Og så er det med en vis stolthed i stemmen, at jeg stadig efter 21 år kan fortælle uindviede, at jeg har spillet i Parken, og at vi vandt. Mine børn synes også det er en god historie.  
Dyrker du sport i dag: - Jeg løber, men spiller ikke længere fodbold pga. en korsbåndsskade.
Hvad laver du i dag (arbejde/fritid): - Jeg er lærer, er gift, har to børn, bor pt. i Grønland, løber, går ture, nyder naturen, kører hundeslæde om vinteren, læser, strikker og tilbringer en masse tid sammen med min familie og venner.
Hvor bor du nu: - Tasiilaq i Østgrønland.

Se de øvrige spillers svar her. Her finder du også masser af fotos fra 1992

 

 

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg