Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Sådan skal det bare gøres!

Skrevet af: AuningSport.dk

Det var svært at sige nej til et så godt tilbud den sidste dag i året


Det vakte opsigt da en limousine nytårssaften kl. 11.00 kørte op foran Auning idræts og kulturcenter med en flok glade spinnere der  havde tilmeldt sig ”Nytårsspinning med kant”.  Ideen opstod i forlængelse af et lignende arrangement i 2012, hvor de 2 instruktører Arne Mønster og Flemming Tolstrup overvejede hvordan arrangementet kunne peppes lidt op. Ørsted Limousine service var med på ideen og synes det lød som en sjov event og eventen blev herefter en realitet.

For kun 100 kr. blev de tilmeldte spinnere afhentet i limousine på deres bopæl og kørt til spinning i Auning og idræts og kulturcenter, her ventede en anderledes spinningtime hvor Arne Mønster sørgede for at alle spinnerne fik øget konditallet, mens Flemming Tolstrup sørgede for god forplejning under timen som bestod af tilpas afkølet champagne med tilhørende nytårs kransekage en hård men underholdende cocktail som blev nydt i fulde drag.

Efter timen og et hurtigt bad ventede Ørsted Limousine service på spinnerne som herefter blev kørt tilbage til deres bopæl, en kæmpe oplevelse rigere. Udtalelse fra en af spinnerne…


  • Sådan oplevede Henning Millard begivenheden:

    På den sidste dag i december blev en flok ihærdige og glade motionister afhentet hjemme på egen bopæl i limousine og kørt til spinning. Her blev de budt velkommen ved hoveddøren af tjener Flemming Tolstrup og instruktørerne Arne Mønster og Lena Hedemann. 

    Efter omklædning startede Arne et veltilrettelagt træningsprogram med indlagte små pauser hvor Flemming fik lejlighed til at servicere med små skarpe, champagne og kransekage. 

    Musikken til året sidste spinning var helt speciel og der blev sunget lystigt igennem. Helt specielt at sidde på en spinningscykel og smede helt enormt, samtidig med at man fik gåsehud langt ned af benene på grund af den flotte musik, som var sammensat af Arne Mønster. 

    Træningen sluttede kl. 12 (middag) hvor der blev skålet og ønsket godt nytår til alle og der blev sunget fødselsdagssang for Margit Møller, som fik en fødselsdag lidt ud over det sædvanlige. Efter velfortjent bad, blev hele holdet kørt hjem igen i den imponerende limousine fra Ørsted Limousine Service. Et helt igennem vellykket arrangement, som godt kan tåle en gentagelse til næste nytår.  

    Stor tak til et super arrangement til Flemming og Arne!

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg