Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Tråd melder klar til Rock på Fabrikken 2014

Skrevet af: AuningBy.dk

Musikforeningen TRÅD er i fuld gang med forberedelserne til Rock på Fabrikken 2014. Billetsalget blev skudt i gang allerede inden jul og rigtig mange har allerede sikret sig en billet til en festlig aften.

Lørdag den 1. marts er fabrikshallen på Nørgaard Teknik ryddet og klar til at tage imod publikum. Der er lagt op til et brag af en fest med alle de gode gamle rockklassikere lige fra ”Sweet home Alabama” til Gasolin leveret af det lokale band Black Cats og Grenå-bandet Nuns with Guns.

De to bands er kendt for at spille gedigen rock´n´roll som alle folk kender. Når Black Cats går på scenen kl 21.30 sparkes der gang i festen for det voksne og danseglade publikum. Black Cats har rødder i Auning og er populære på scenen til Rock på Fabrikken.  De medbringer en god portion erfaring og ved hvad publikum vil høre. Black Cats har flere gange optrådt til TRÅDs arrangementer og hver gang med stor succes.

Nuns with Guns der er et kopiband bestående af fire friske gutter fra Grenå går på scenen kl 23.30 og garanterer fest og rock i de to timer de står for at underholde publikum. De spiller de fleste typer musik og tilpasser gerne set-listen efter arrangement og ønsker. Men sikkert er det at de giver den max gas på scenen og er klar til at skabe den ultimative feststemning.

Mellem de to bands sørger Discotek Bakxi fra Assentoft for at pulsen forbliver høj når alle de gamle 70-og 80'er hit bliver støvet af. Så der er al mulig grund til at lægge vejen forbi Nørgaard Teknik lørdag den 1. marts. Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren for 50,- kr fra kl 21.00

Billetterne med spisning og underholdning af Tørfisk først på aftenen er allerede udsolgt – men der er altså stadig rig mulighed for at komme og deltage i festen fra kl. 21.00. 
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg