Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Indvielse af den nye cafe 22. februar

Skrevet af: AuningSport.dk

Centerchef Henrik Johansen er klar til at præsenterer den nye Caféjump lørdag den 22. februar kl. 11-14. Det bliver en festdag med smagsprøver og et indblik i hvad AIK og de mange foreninger og klubber kan byde på.


Dagens program:
Kl. 11,00: Åbningstale Else Søjmark,
                formand for Kultur- og Udviklingsudvalget
Kl. 11,15: Caféjump åbner. Foreningernes og  klubbernes stande i
                idrætscenteret står klar til at præsentere deres tilbud til gæsterne.  
Kl. 13,00: Lodtrækning af flotte præmier. Hovedgevinsten er en iPad!  
Kl. 14,00: Indvielsen slutter
                (FiskeSpa, hoppeborgen og caféjump er fortsat åbent)


Idrætsforeninger og klubber fra Auning stiller op ved indvielsen af caféjump og præsentere en række spændende tilbud til nuværende og kommende brugerne af Auning Idræts- og Kulturcenter. Så endnu en god grund til at lægge vejen forbi caféjump Lørdag den 22. februar mellem kl. 11 og 14!

Revoveringen af cafeen og kiosken, gør det muligt for os at tilbyde en langt bedres service, gennem længere åbningstider og et større, sundere og mere varieret udvalg.

Vi er frontløber i det landsdækkende projekt Sundere mad i idrætslivet (SMIL). Det er Fødevareministeriet, Københavns Madhus, Kræftens Bekæmpelse m.fl. der har udviklet ideen med sundere og sjovere kvalitetsmad under navnet Jumpfood.

Dette er en satsning, som vi håber I vil tage godt imod. Alle indtægter går til udvikling af idrætscenteret, og som bruger er man automatisk medlem og har stemmeret på den årlige generalforsamling. Næste generalforsamling: 19. februar kl. 18.30, her i centeret. (Tilmelding til spisning nødvendig).

Det er en fornøjelse, at vi i AIK nu kan holde indvielse af reception, café, kiosk, mødelokaler, kontor og gangareal efter en omfattende renovering, som er kommet i stand, især med støtte fra Norddjurs Kommune, men også med bidrag fra ELRO Fonden, Margrethe og Johs. F. la Cours Fond, Djurslands Bank og Sparekassen Djursland.

Om medbragt mad og drikkelse 
Som alle øvrige idrætscentre med egen café, vil vi henstille til at man fra 22. februar 2014 ikke længere nyder medbragt mad og drikkelse, herunder kaffe, men bruger vores fælles cafe og kiosk. Bl.a. derved kan vi sikre den bedst mulige åbningstid. 
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg