Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Frem til 28. marts på Kulturperronen

Skrevet af: AuningBy.dk

Se mere om vejjubilæet ...


n Historiske byvandringer i uge 23
Gå en guidet tur af den gamle landevej gennem Auning.
Yderligere oplysninger om datoer, tilmelding mm finder man her.
n Historisk køretøjer i optog lørdag eftermiddag
Lørdag den 14. juni kl. 13-15: Flot optog med Randers Pigegarde og flotte veteranbiler. Læs mere om begivenheden Her!
n Plancheudstilling om vejen gennem 500 år
Udstillingen får præmiere den 28. februar kl. 14 på Kulturperronen. Se her
n Åbningshøjtidelighed lørdag kl. 15
Dronningen, King of Rock'n'Roll, borgmesteren, greven og Randers Pigegarde skyder sports-eventen 150 år på 24 timer i gang! Se programmet her

n Gokart race i 24 timer rund i Auning centrum
Der køres på en rundstrækning på Centervej, Vestergade og Kirkegade. Stort pitområde P-pladsen ved Flügger Farver. Læs mere her! n 6 timer MTB-løb i Porsbakkerne
MTP-sporet i Porsbakkerne er blevet udvidet og bliver den perfekte ramme for det første større MTB-løb for hold i Porsbakkerne. Mere om løbet her!
n Spinning for hold i 24 timer
I et telt på P-pladsen hvor Mølletoften løber ud i Vestergade har Auning Motions Klub arrangeret spinning for hold i 24 timer. Læs mere om begivenheden her! n Motionsløb for hold i 24 timer
Auning Motions Klub har inviteret en række løbeklubber i Østjylland til et hyggeligt motionsløb rund i Auning. Læs mere om løbet her!


n Folkefest i festteltet lørdag aften
Rock i Parken hedder nu Folkefesten og er i år en del af vej-jubilæet, derfor er festteltet flyttet op på landevejen, nærmere bestemt på plænen mellem cafeteriet og F24. Se programmet her!
n Vejgudstjeneste søndag den 15. juni kl. 10,30
Sognepræst Hanne Louise Eyermann holder vejgudstjeneste i teltet på plænen mellem cafeteriet og F24 søndag formiddag. Mere om vejgudstjenesten her!
n Fodboldturnering over 24 timer
Fodboldafdelingen under AIF står som arrangør at en 24 timer lang street fodboldturnering på en specielbane. WM-fodbold på storskærm hele natten. Se programmet her! n Slotcar Racing hele natten
Djurslands Slotcar Racing, som holder til på Auning Kart Park stiller en 24 m bane op og indbyder til kører fra hele Østjylland velkommen. Læs om løbet her!


n Kræmmer- og bagagerumsmarked søndag
Søndag formiddag mellem kl. 10-14 er en del af Vestergade omdannet til en gade med krammerboder og bagagerumsmarked. Kom og gør en god handel. Se flere detaljer her!
n Vej-jubilæums vin i butikkerne
Støt vej-jubilæet ved at købe din næste rød- eller hvidvin som jubilæumsvin. Vinen forhandles i en række butikker i Auning. Læs om vinen her os hvor vinen forhandles.
n Køb en flot jubilæums T-shirt her
I anledning af jubilæet er der fremstillet en flot T-shirt, hvor du selv kan vælge en del af teksten. Bestil her!
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg