Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Glade Auning gymnaster til opvisning

Skrevet af: AuningSport.dk

Forårsopvisningen viste endnu engang den glæde, som især børnene finder ved bevægelse. Bevægelse til musik, bevægelse på redskaber og bevægelse i fællesskab med andre. Fra de mindste blebørn på forældre/barn til de store ”springaber” fra 3.-5. klasse. I Auning Gymnastik er der bevægelse, glæde og fællesskab.


Stole-leg til gymnastikopvisning
På trods af det dejlige forårsvejr og næsten sommerlige temperaturer udenfor, mødte publikum talstærkt op til Auning Gymnastiks forårsopvisning søndag den 30. marts i Auning Idræts- og Kulturcenter. Ekstra stole blev båret ind for at få plads til alle, før opvisningen kunne begynde.


Væk fra iPad’en…
Forældre klager ofte over, at deres børn ikke er til at lokke væk fra iPad’en. Men når der er gymnastik på programmet, bliver iPad’en frivilligt lagt væk.  Årets gymnastikopvisning bød på masser af glade børn i bevægelse. Fra forældre/barn holdet, hvor der blev tumlet på redskaberne og slået kolbøtter. Over krudtugle-holdene, der meget koncentrerede – og en smule betuttede - viste små fine serier. Til børnemix og springaber, hvor der var fart over feltet med rytmiske serier og flotte spring… og det endda på samme tid!


Besøg af Olsen Banden
Men selvom børnene var i flertal på gulvet, var der også plads til et indslag fra Auning Gymnastiks traditionsrige Herrehold. Et herrehold, der i dagens anledning var forvandlet til Olsen Banden og anført af deres helt egen Yvonne. Og stor var overraskelsen hos publikum, da herrerne beviste, at de ikke har glemt deres lærdom fra barndommens gymnastiktimer… de kunne såmænd stadig den svære kunst at springe over buk. 

En gymnastik-ildsjæl takker af
Forårsopvisningen 2014 bød også på et vemodigt farvel og tak for denne gang til én af Auning Gymnastiks helt store ildsjæle. Instruktør Pia Hougaard har desværre valgt at stoppe som instruktør. Pia har stået i spidsen for intet mindre end 3 gymnastikhold i denne sæson. Det er især de yngste børn på forældre/barn og krudtugle-holdene, der har fået glæde af Pias store engagement og gymnastikglæde. For disse børn er gymnastik = Pia. 


Frivilligt arbejde i fællesskab
Når man er en ildsjæl og brænder for en sag, er der også en fare for at brænde ud. Men det behøver ikke være sådan. Jo flere vi er til i fællesskab at løfte det frivillige arbejde i foreningerne, jo mere kan vi løfte i flok, og jo mindre er risikoen for, at vi brænder ud. I Auning Gymnastik efterlyser vi frivillige, der vil give en hånd med. Det kan være som instruktør, som hjælpe-instruktør, som bestyrelses-medlem eller noget helt fjerde. Den indsats man yder – stor som lille – får man mange gange igen, når man ser børnenes glæde ved bevægelse og stoltheden over et vellykket spring.


Street Gymnastik - sæsonen ikke helt slut endnu
Forårsopvisningen i Auning Gymnastik rundede på både festlig og vemodig vis gymnastiksæsonen af. Og dog. Det er nemlig ikke helt slut på sæsonen endnu. I år deltager Auning Gymnastik til Aunings 150 års-vej-jubilæum ”Auning viser vejen”. Derfor har gymnaster fra 15 år og opefter stadig chancen for at lave en masse gymnastik henover maj og juni. Den 14. juni skiftes gymnastikgulvet i hallen således ud med hovedvejen og byder på intet mindre end ”Street gymnastik”.

Se billederne i stort format her eller på Facebook

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg