Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Bliv "vejarbejder" for en dag!

Skrevet af: AuningBy.dk

Som Vejarbejder / frivillig hjælper kan du være med til at tjene penge til en af de foreninger du er medlem af - eller til dine børns lejrskoleophold eller klassefest. ...


Til sommerens store Vej-jubilæum den 14.-15. juni mangler vi nogle hjælpere til at få den store vejfest afviklet. Hjælperen kalder vi "Vejarbejdere" fordi det er et vej-jubilæum vi fejre :0) Her er måske lige 750 kr.
til det man står og mangler? 
Til klassefesten, til lejerturen, til lidt ekstra udstyr eller hvad man som forældre lige står og mangler til datterens klassefest eller sønnens lejertur til Bornholm. Det kunne også være til foreningsarbejde eller et helt nyt projekt, man gerne vil starte op, men mangler lige nogle ekstra penge for at komme i gang. Hvordan får man så lige 750 kr. til et godt formål? Jo, man melder sig som hjælpe til sommerens store Vej-jubilæum den 14.-15. juni? Her skal der bruges lidt over 100 hjælpere til at afvikle den stort anlagte vejfest.  Så, hvis en forening eller en forældregruppe yder 10 timers arbejdsindsats, er der 750 kr. til foreningsarbejdet eller til brug for en klassefest, en vejfest eller et andet projekt. Pengene, 75 kr. pr. time, udbetales kun til foreninger eller grupper. Ikke til enkeltpersoner. Man skal være over 18 år for at kunne deltage som Vejarbejder/frivillig hjælpere. Kender du en gruppe eller forening, som godt kunne bruge lidt ekstra midler og som gerne vil være hjælper ved Vejfesten, skal man kontakte Frank Bjerregaard på mobil 2012 3771 eller via mail: fbj@dlg.dk.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg