Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Svar fra Kasper til Tommy

Skrevet af:

Efter at Kasper Allermann og Torben Ibsen advarede mod at sprede butikker ud på Stark-grunden, kom Tommy Hjorth på banen, Tommy så gerne centret udvidet på Stark-grunden. Det har fået Kasper til at reagere.

Du har helt ret Tommy !
Vi skal følge den tidligere uddelers ide om konkurrence-nærhed.
Vi skal nemlig ikke fornægte at konkurrence er sundt og at dette vil skabe øget tilstrømning af kunder. Det vil også bidrage med et spark i "bagen" til os alle. Men hvis du havde deltaget i detailbranchen i dette århundrede ville du kunne forstå at nærhed i detail betyder NÆRHED. 

Kunder parkerer et sted og vil handle alt på et sted. Derfor ser man desværre flere og flere udvidelser af centre. Undersøgelser viser at selv 300 meter gør at kunderne ikke handler alt samme dag og sted. Dette medfører store omsætningstab da butikker i høj grad lever af impuls.

Derfor arbejder vi i Auning på at udvide også med butikker der vil give os konkurrence. Men i nærheden af eksisterende handelsområder.
Glædelig jul.
Kasper Allermann Læs om Kasper Allermann og Torben Ibsens mening om Stark-grundens muligheder i Folkebladet HER Tommys svar finder man i Nyhedsarkivet HER Lokalavisen har også skrevet om fremtiden for Stark-grunden HER
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg