Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Auning Cykel Motion eller Auning-CM

Mountainbikerne har etableret sig som en rigtig forening 

Efter flere års tilløb har en gruppe MTB-kører i den vestlige ende af Norddjurs dannet en forening med navnet Auning Cykel Motion. Til dagligt kalder de den bare for Auning-CM. 

Niels Tang Møller, som er foreningens formand fortæller: - Vi cykler hver tirsdag, torsdag og søndag hele året rundt. Tirsdag og torsdag cykler vi fra Auning Idræts- og Kulturcenter som regel kl. 17,30 til 19,30. Søndag formiddag mødes vi forskellige steder i Østjylland, hvorfra vi cykler en tur på omkring et par timer.

Niels Tang Møller fortsætter:  - Vi vil gerne give alle cykelinteresserede, uanset køn og alder, mulighed for at dyrke MTB-cykling på motionsplan. Det betyder, at alle er velkomne til at møde op. Kom også gerne på en MTB med el. Det eneste krav er sådan set kun en cykelhjelm. Vi har særligt fokus på den sociale dimension ved at cykle sammen. Der kræves ikke medlemskab for at du kan cykle med os, og vi efterlader aldrig nogen, alle kommer samlet hjem.

Har du spørgsmål vedrørende udstyr eller andet, er du velkommen til at kontakte Klaus Sønderskov på 2618 4360 eller Knud Gleerup på 4010 9101 og få en snak. En anden mulighed er at besøge foreningens hjemmeside: www.auning-cm.dk.

Hvordan bliver man medlem?
Du sender en mail til kasserer@auning-cm.dk og oplyser dit fulde navn, adresse, mobilnummer og hvilken mailadresse kassereren må kontakte dig på.
Du vil så modtage en mail fra kassereren, med oplysning om hvor og hvornår kontingentet skal betales. Et medlemskab af Auning-CM koster kun 100 kr. årligt. 

Husk vi vil kun have dig med hvis du har hjelm på!
 

Hjemmeside: http://www.auning-cm.dk
Mail: mtb@auning-cm.dk

Auning Cykel Motion


Auning Cykel Motion præsentere sig på følgende måde 
på deres hjemmeside:

Hvem er vi? Vi er ikke en klub, men en flok motionscyklister, der kører på MTB, vi startede med at være en flok ryttere fra området omkring Pindstrup, Auning og Allingåbro på Djursland! I dag er der desuden ryttere fra Ebeltoft, Hornslet, Nimtofte og Vivild, der jævnligt kommer og deltager! Vi efterlader aldrig nogle, alle skal med hjem!

Vi har valgt, at vi i weekenden (normalt søndag) starter forskellige steder. Vi tager ud til diverse skovområder og MTB spor for ikke bare at køre rundt i vores eget MTB spor i Porsbakkerne ved Auning, som vi bruger meget på hverdage.

Vi stiller ikke krav til kontingent, en bestemt klubdragt eller en bestemt cykel, men du vil få problemer med at være med, hvis du ikke har en MTB eller mindst en Cross cykel.

Vi kører kun på motionsplan, så du skal ikke holde dig tilbage for at deltage, du er meget velkommen til bare at møde op, eller du kan prøve at ringe til Klaus på 2618 4360 eller Knud på 4010 9101 og få en snak med os. En anden mulighed er at skrive i vores forum eller måske smide os en mail på: mtb@auning-cm.dk

Husk vi vil kun have dig med hvis du har hjelm på!

Hjemmeside: http://www.auning-cm.dk
Mail: mtb@auning-cm.dk

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:28. February 2022

Besøg